Teden zdravih dlesni
02. oktober 2019
BREZPLAČNI PREVENTIVNI PREGLEDI V MESECU OKTOBRU

Tudi letos v mesecu oktobru poteka preventivna akcija Zdrave dlesni. To je mesec, ko sodelujoči zobozdravniki in ustni higieniki še intenzivneje ozaveščajo svoje paciente o vzrokih, nastanku, razvoju in preprečevanju vnetja obzobnih tkiv.

Vnetje obzobnih tkiv ali parodontalna bolezen se lahko začne se z navidez nedolžnim vnetjem dlesni, ki ga le malo ljudi obravnava resno. Z pravočasno terapijo in izobrazbo pacienta, lahko v večini primerov povsem preprečimo nastanek parodontalne bolezni, ki v končni fazi vodi v izgubo zob.

Pri pacientih z določenimi sistemskimi boleznimi in stanji, je ozaveščanje in informiranje o parodontalni bolezni in ustnem zdravju velikega pomena. Nezdravljena parodontalna bolezen lahko namreč poslabša njihovo osnovno bolezen.


Tudi letos v naši ordinaciji podpiramo akcijo in v ta namen od 21. do 25. oktobra organiziramo preventivne preglede vaše ustne votline. Možnost pregled, velja tako za obstoječe paciente kot tudi za morebitne posameznike, ki bi želeli preveriti stanje ustnega zdravja.

Za brezplačen termin, se lahko naročite preko telefona ali preko e-maila.

Pridite in povprašajte vse kar vas zanima!

Poduk in motivacija
Poduk in motivacija
Demonstracija čiščenja ustne votline
Demonstracija čiščenja ustne votline
« nazaj

« nazaj na seznam